Dezinfectanti Candidoza
-
Public larg / amatorProfesionalProfesional instruitSteril-4Utilizare:Profesional, Profesional instruit, Public larg / AmatorSubstanta activa:percarbonat de sodiu, tetracetilen diaminaConcentratie substanta activa:44 g/Kg; 28.5 g/Kg
-
ProfesionalMediseptUtilizare:ProfesionalSubstanta activa:etanol, propanolConcentratie substanta activa:63.7 g, 6.3 g
-
ProfesionalDupontUtilizare:ProfesionalSubstanta activa:acid benzensulfonic, acid malic, acid sulfamidic +5Concentratie substanta activa:50 g/kg
-
ProfesionalDupontUtilizare:ProfesionalSubstanta activa:acid benzensulfonic, acid malic, acid sulfamidic +5Concentratie substanta activa:50 g/kg
-
ProfesionalDupontUtilizare:ProfesionalSubstanta activa:acid benzensulfonic, acid malic, acid sulfamidic +5Concentratie substanta activa:50 g/kg
-
ProfesionalDupontUtilizare:ProfesionalSubstanta activa:acid benzensulfonic, acid malic, acid sulfamidic +5Concentratie substanta activa:50 g/kg
-
Public larg / amatorProfesionalProfesional instruitAmity InternationalUtilizare:Profesional, Profesional instruit, Public larg / AmatorSubstanta activa:dodecilaminaConcentratie substanta activa:100 g/l
-
Public larg / amatorProfesionalProfesional instruitBochemieUtilizare:Profesional, Profesional instruit, Public larg / AmatorSubstanta activa:clor activConcentratie substanta activa:25 g/kg
-
Public larg / amatorProfesionalProfesional instruitBochemieUtilizare:Profesional, Profesional instruit, Public larg / AmatorSubstanta activa:clor activConcentratie substanta activa:25 g/kg
-
Public larg / amatorProfesionalProfesional instruitLanxessUtilizare:Profesional, Profesional instruit, Public larg / AmatorSubstanta activa:acid peraceticConcentratie substanta activa:40 g/l|20 g/l|0,2 g/l
Dezinfectantii sunt substante antimicrobiane care fie distrug toate microorganismele daunatoare de pe un material, fie le aduc la un nivel sigur. Foarte putine dezinfectante sunt capabile sa sterilizeze materialul pe care sunt aplicate, dar acest lucru depinde si de modul cum sunt aplicate.
Dezinfectarea este procesul de indepartare a microorganismelor producatoare de boli. In procesul de dezinfectie, sporii bacteriilor nu sunt distrusi. Dezinfectantii sunt utilizati pe obiecte statice, spre deosebire de antiseptice, folosite pe tesuturi vii. Dezinfectia implica, de obicei, chimicale, temperaturi ridicate sau lumina ultravioleta. Natura dezinfectiei chimice depinde de tipul produsului utilizat.